Home Ervaringen Rotterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostrotterdam.nl


  Rotterdamse paragnosten hulplijn voor spiritueel advies.
Paswoord vergeten?
     
  Onze paragnosten uit Rotterdam geven paranormaal advies en antwoord op uw levensvragen. Rotterdamse paragnosten hulplijn voor spiritueel en paranormaal advies.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost MB%20Rhais
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Rotterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Rotterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Rotterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostrotterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Rotterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost MB Rhais
  Ervaring met paragnost MB Rhais
  MB Rhais is een top medium, ze is eerlijk in wat ze ziet en aanvoelt. Zeker aan te raden.




Ervaring van Johanna met paragnost MB Rhais   Ervaring van Johanna met paragnost MB Rhais   Ervaring van Johanna geplaatst op 3 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MB Rhais
  Ervaring met paragnost MB Rhais
  Dank je wel voor je warme consult, je voelt veel en ziet heel veel. Ik ben benieuwd wanneer ik het allemaal mag meemaken.




Ervaring van Galina met paragnost MB Rhais   Ervaring van Galina met paragnost MB Rhais   Ervaring van Galina geplaatst op 31 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MB Rhais
  Ervaring met paragnost MB Rhais
  Bedankt lieve MB Rhais.
Voor u mooie voorspelling en deze zijn uitgekomen, ben u heel dankbaar. Dank je wel en tot spoedig.




Ervaring van Jo met paragnost MB Rhais   Ervaring van Jo met paragnost MB Rhais   Ervaring van Jo geplaatst op 28 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MB Rhais
  Ervaring met paragnost MB Rhais
  De eerste keer dat ik naar een medium belde. . Hartelijk dank voor de duidelijke uitleg. De gouden raad ga ik zeker opvolgen.




Ervaring van Sharda met paragnost MB Rhais   Ervaring van Sharda met paragnost MB Rhais   Ervaring van Sharda geplaatst op 25 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MB Rhais
  Ervaring met paragnost MB Rhais
  Heel erg goed medium. Vertelt je niet wat je wilt horen, maar zoals het is. Voelt heel snel in, geeft eerlijk antwoord zonder informatie vooraf en zit altijd juist. Hopelijk tot snel




Ervaring van Amie met paragnost MB Rhais   Ervaring van Amie met paragnost MB Rhais   Ervaring van Amie geplaatst op 25 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MB Rhais
  Ervaring met paragnost MB Rhais
  Amaai wat top medium. Ze wist alles te zeggen, ze heeft mij echt verbaast. Ik hoefde niks zeggen en ze wist alles al. Ik bel je zeker nog terug, ben blij dat ik u gesproken heb.




Ervaring van Alieda met paragnost MB Rhais   Ervaring van Alieda met paragnost MB Rhais   Ervaring van Alieda geplaatst op 24 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MB Rhais
  Ervaring met paragnost MB Rhais
  MB gesproken. Super consult. Jij weet iemand perfect te analyseren. Liefs.




Ervaring van Amy met paragnost MB Rhais   Ervaring van Amy met paragnost MB Rhais   Ervaring van Amy geplaatst op 24 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MB Rhais
  Ervaring met paragnost MB Rhais
  Heel veel liefs. Je bent top. Ik bel je nog terug.




Ervaring van Chantal met paragnost MB Rhais   Ervaring van Chantal met paragnost MB Rhais   Ervaring van Chantal geplaatst op 23 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MB Rhais
  Ervaring met paragnost MB Rhais
  Zat er gisteren helemaal door maar dankzij de inzichten van MB RHAIS kan ik de dingen zien zoals ze zijn en weer verder gaan. Bedankt lieve, mooi dame xxx




Ervaring van Jean met paragnost MB Rhais   Ervaring van Jean met paragnost MB Rhais   Ervaring van Jean geplaatst op 19 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MB Rhais
  Ervaring met paragnost MB Rhais
  Ongelooflijk lief en ongelooflijk goed. Letter voor letter komt alles uit. Dankjewel MB Rhais. Super blij met jou.




Ervaring van Brigitte met paragnost MB Rhais   Ervaring van Brigitte met paragnost MB Rhais   Ervaring van Brigitte geplaatst op 18 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MB Rhais
  Ervaring met paragnost MB Rhais
  Dag lieve MB R, dank voor de fijne inzichten en mooie levensles.

bel je snel weer. Love van Amanda.




Ervaring van Amanda met paragnost MB Rhais   Ervaring van Amanda met paragnost MB Rhais   Ervaring van Amanda geplaatst op 11 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MB Rhais
  Ervaring met paragnost MB Rhais
  MB Rhais is een lieve oprechte vrouw, die hele rake dingen zegt zonder dat je zelf veel info geeft of uitlegt. Voelt heel goed en word er rustig van, alles is duidelijker. Echt een top medium.




Ervaring van Lynn met paragnost MB Rhais   Ervaring van Lynn met paragnost MB Rhais   Ervaring van Lynn geplaatst op 10 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MB Rhais
  Ervaring met paragnost MB Rhais
  Lieve MBR, heel veel dank voor je hulp .Wat een informatie .Een gesprek met heel veel liefde . Dank.




Ervaring van Madeleine met paragnost MB Rhais   Ervaring van Madeleine met paragnost MB Rhais   Ervaring van Madeleine geplaatst op 9 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MB Rhais
  Ervaring met paragnost MB Rhais
  Eerlijk en oprechte paragnost. Pakt de energie goed op evenals hoe iemand naar je toe staat.

Groeten Roos




Ervaring van Roos met paragnost MB Rhais   Ervaring van Roos met paragnost MB Rhais   Ervaring van Roos geplaatst op 6 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MB Rhais
  Ervaring met paragnost MB Rhais
  MB Rhais, je hebt mij al zoveel geholpen door al uw voorspellingen.
Bedankt voor je steun afgelopen jaar. Bel je zeker opnieuw.
Liefs B.




Ervaring van Bert met paragnost MB Rhais   Ervaring van Bert met paragnost MB Rhais   Ervaring van Bert geplaatst op 4 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MB Rhais
  Ervaring met paragnost MB Rhais
  Ik heb een heel fijn verhelderend gesprek gehad met MB Rhais.
Hartelijk dank voor ALLES en uw toewijding.
Veel liefs K




Ervaring van Karla met paragnost MB Rhais   Ervaring van Karla met paragnost MB Rhais   Ervaring van Karla geplaatst op 2 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MB Rhais
  Ervaring met paragnost MB Rhais
  Lieve MB rhais
Weer al had u gelijk. Bedankt lieve dame voor alles.
Alles is gebeurd zoals u zei xx.. Liefs Lis




Ervaring van Lis met paragnost MB Rhais   Ervaring van Lis met paragnost MB Rhais   Ervaring van Lis geplaatst op 21 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MB Rhais
  Ervaring met paragnost MB Rhais
  Lieve MB Rhais, jij wist de situatie goed te omschrijven. Ik moet je echt bedanken voor het gesprek. Ik was en ben nog steeds onder de indruk. Warme knuffel Dinetha




Ervaring van Dinetha met paragnost MB Rhais   Ervaring van Dinetha met paragnost MB Rhais   Ervaring van Dinetha geplaatst op 21 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MB Rhais
  Ervaring met paragnost MB Rhais
  Wat een nuchter en oprechte dame.! Bellen waard. Kort en krachtig, houd je niet onnodig aan de lijn. Geen fabeltjes. Nieuwe leven in januari, letterlijk dan.! :) liefs S.




Ervaring van S. met paragnost MB Rhais   Ervaring van S. met paragnost MB Rhais   Ervaring van S. geplaatst op 17 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MB Rhais
  Ervaring met paragnost MB Rhais
  MB Rhais, ik heb je eerder deze dag aan de lijn gehad.
Ik vind het geweldig wat jij hebt kunnen doen voor mij, ik zal je vaker bellen, hopelijk ben er morgen. Super invoelingsvermogen. Groet Gerrit




Ervaring van Gerrit met paragnost MB Rhais   Ervaring van Gerrit met paragnost MB Rhais   Ervaring van Gerrit geplaatst op 8 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MB Rhais
  Ervaring met paragnost MB Rhais
  Rhais is ongelooflijk goed , geeft heel duidelijk antwoord op je vragen en ik kan haar aanraden aan iedereen.
Komt direct to the point en het advies is helder. Dank je wel voor de verscheidene telefonische consulten die ik al heb mogen doen met jou want ik ben er zeker van dat jouw advies me al veel verder vooruitgebracht heeft.




Ervaring van Peter  met paragnost MB Rhais   Ervaring van Peter  met paragnost MB Rhais   Ervaring van Peter geplaatst op 1 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MB Rhais
  Ervaring met paragnost MB Rhais
  Weeral knap MB, ik had een paar vragen. Ik kreeg wederom een duidelijk antwoord. Tot gauw. Knuffel N.





Ervaring van Nicolina met paragnost MB Rhais   Ervaring van Nicolina met paragnost MB Rhais   Ervaring van Nicolina geplaatst op 25 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MB Rhais
  Ervaring met paragnost MB Rhais
  Lieve MB Rhais, ik ben blij dat ik naar jou kan bellen als ik het moeilijk heb, je geeft me goede raad, kan goed luisteren, je voorspellingen zijn oprecht en komen uit.

Wat ben je toch een goed en eerlijk paragnost.

Je hoort snel weer van me.

Veel groetjes
Maria




Ervaring van Maria met paragnost MB Rhais   Ervaring van Maria met paragnost MB Rhais   Ervaring van Maria geplaatst op 25 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MB Rhais
  Ervaring met paragnost MB Rhais
  Lieve MB Rhais,

Met een luisterend oor, begrip en liefdevolle aandacht. Respect hoor, want het is wel hard werken en lang niet altijd gemakkelijk. Maar je weet mij er altijd doorheen te slepen.
Dank je wel daarvoor, je voorspellingen zijn het afwachten altijd waard.

Groet Gideon




Ervaring van Gideon met paragnost MB Rhais   Ervaring van Gideon met paragnost MB Rhais   Ervaring van Gideon geplaatst op 18 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MB Rhais
  Ervaring met paragnost MB Rhais
  Lieve MB Rhais, dank je wel voor alles. Je bent mijn engel. MB Rhais is een hele lieve vrouw en alles wat zij zegt komt ook uit en ze krijgt alles heel zuiver door. Een topper. Veel liefs M.




Ervaring van Marina met paragnost MB Rhais   Ervaring van Marina met paragnost MB Rhais   Ervaring van Marina geplaatst op 11 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MB Rhais
  Ervaring met paragnost MB Rhais
  Spijker op zijn kop wat betreft de situatie, wat ben je helder en duidelijk. Dank voor de tijd die je met mij wilde nemen.
MB Rhais kan je gerust vragen stellen en zij zal je werkelijk duidelijke antwoorden geven. MB Rhais is een groots paragnoste die het vertrouwen bij de mens brengt. Bedankt daarvoor.
Liefs M




Ervaring van Marit met paragnost MB Rhais   Ervaring van Marit met paragnost MB Rhais   Ervaring van Marit geplaatst op 11 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MB Rhais
  Ervaring met paragnost MB Rhais
  dank u MB R. je hebt mij helemaal gerustgesteld.

Je geeft echt vertrouwen.
Bedankt voor aangenaam gesprek, Sara.




Ervaring van Sara met paragnost MB Rhais   Ervaring van Sara met paragnost MB Rhais   Ervaring van Sara geplaatst op 27 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MB Rhais
  Ervaring met paragnost MB Rhais
  Wow dank u voor u oprechtheid
En eerlijkheid
U bent een mooie ziel




Ervaring van Nadia  met paragnost MB Rhais   Ervaring van Nadia  met paragnost MB Rhais   Ervaring van Nadia geplaatst op 16 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MB Rhais
  Ervaring met paragnost MB Rhais
  Lieve Rhais. Vanmorgen had ik een gesprek met jouw. En dit heeft mij heel veel duidelijkheid gebracht. Een TOP coach. Ik heb ervaren dat jij op een diepere laag precies aanraakt waar de oorzaak van de problemen liggen. Dank je van Harte. Het consult met jouw bracht me veel rust.
Angelina




Ervaring van Angelina met paragnost MB Rhais   Ervaring van Angelina met paragnost MB Rhais   Ervaring van Angelina geplaatst op 9 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MB Rhais
  Ervaring met paragnost MB Rhais
  MB, ik had je beloofd dat ik een getuigenis zou schrijven. Je bent voor mij een veilige haven waar ik even een luisterend oor kan vinden.
Een oprechte dank je wel van Josefien.




Ervaring van Josefien met paragnost MB Rhais   Ervaring van Josefien met paragnost MB Rhais   Ervaring van Josefien geplaatst op 23 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MB Rhais
  Ervaring met paragnost MB Rhais
  Lieverdje, ik wou dat ik elke dag even met je kon bijpraten. Hoop nu maar dat mijn prive jet snel bij jou in de achtertuin mag landen. Dikke knuffel weer van mij hoor.




Ervaring van Gea met paragnost MB Rhais   Ervaring van Gea met paragnost MB Rhais   Ervaring van Gea geplaatst op 17 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MB Rhais
  Ervaring met paragnost MB Rhais
  Super bedankt MB R. Heel fijn u gesproken te hebben. Ik kan alles plaatsen en daarvoor wil ik je heel erg bedanken. Christel.




Ervaring van Christel met paragnost MB Rhais   Ervaring van Christel met paragnost MB Rhais   Ervaring van Christel geplaatst op 3 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MB Rhais
  Ervaring met paragnost MB Rhais
  Je zag het weer helemaal. Je heb me moed gegeven om er toch voor te blijven gaan. Je weet mij gerust te stellen en je bent ontzettend lief .




Ervaring van Sara met paragnost MB Rhais   Ervaring van Sara met paragnost MB Rhais   Ervaring van Sara geplaatst op 7 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MB Rhais
  Ervaring met paragnost MB Rhais
  Lieve MB Rhais
Ik bel je vaak vooral als ik onzeker ben over een bepaalde situatie en elke keer weer zet je mij met beide benen weer op de grond en geeft mij de rust die ik dan ook zo nodig heb, je noemt me altijd een hypochonder light geval.
ondanks dat het me zo onzeker kan maken, kan ik daar ook om lachen, heel veel rust kan je mij hierin geven.

Dankjewel MBRhais,
je bent een topper.




Ervaring van T.B. met paragnost MB Rhais   Ervaring van T.B. met paragnost MB Rhais   Ervaring van T.B. geplaatst op 27 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MB Rhais
  Ervaring met paragnost MB Rhais
  Je noemde mij zijn veiligheidsdekentje en ik snap compleet wat je bedoelt. Ik geef je helemaal gelijk, tijd om grenzen aan te geven.




Ervaring van Chantal met paragnost MB Rhais   Ervaring van Chantal met paragnost MB Rhais   Ervaring van Chantal geplaatst op 11 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostrotterdam.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostrotterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostrotterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostrotterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden