Home Ervaringen Rotterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostrotterdam.nl


  Rotterdamse paragnosten hulplijn voor spiritueel advies.
Paswoord vergeten?
     
  Onze paragnosten uit Rotterdam geven paranormaal advies en antwoord op uw levensvragen. Rotterdamse paragnosten hulplijn voor spiritueel en paranormaal advies.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Meine
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Rotterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Rotterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Rotterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostrotterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Rotterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Meine
  Ervaring met paragnost Meine
  Hele goede scherpe paragnost. Nog steeds sinds al die jaren dat ik met hem spreek. WoW, hij heeft het altijd aan het juiste eind. Niet normaal bizar goed. Hij wist gewoon aan te voelen dat diegene thuis was na zoveel minuten en dat ik eventjes later weer moest gaan kijken bij dat huis. Echt te gek. Machtig mooi. Blijf dit zo doen Meine, je bent echt geweldig goed in je werk. Ik ben groot fan van je geworden. Veel liefs, Ram.




Ervaring van Ram met paragnost Meine   Ervaring van Ram met paragnost Meine   Ervaring van Ram geplaatst op 11 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Meine
  Ervaring met paragnost Meine
  Lieve Meine, heel erg bedankt voor je luisterend oor die je altijd hebt voor mij. Er is weer een voorspelling van je uitgekomen en dan hebben we het over V. Ik geloof in je voorspellingen. Je bent voor mij de beste Paragnost. Liefs, Ram.




Ervaring van Ram met paragnost Meine   Ervaring van Ram met paragnost Meine   Ervaring van Ram geplaatst op 16 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Meine
  Ervaring met paragnost Meine
  wouw , deze man is kei goed , voeld direct de situatie aan en heb kei goed advies gehad . Dank je wel Meine .




Ervaring van An met paragnost Meine   Ervaring van An met paragnost Meine   Ervaring van An geplaatst op 18 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Meine
  Ervaring met paragnost Meine
  Dank je wel, Meine, voor deze fantastische reading. Ik was erg onrustig voordat ik je belde, maar dit is tijdens ons gesprek helemaal verdwenen. Je omschrijving klopte als een bus en je geeft duidelijke adviezen waar ik verder mee kan. Ik zal vanaf nu vertrouwen hebben in de situatie en gewoon lekker genieten.
Heel erg bedankt voor de fotoreading en de healing op afstand. Mede daardoor voel ik me enorm rustig en is er een last van m'n schouders gevallen. Het helpt enorm.




Ervaring van S met paragnost Meine   Ervaring van S met paragnost Meine   Ervaring van S geplaatst op 3 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Meine
  Ervaring met paragnost Meine
  Meine is een topper vorige week had hij wat voorspeld en er zijn nu al wat dingen uitgekomen top, bliif zo door gaan Meine je hebt echt een mooie gave liefs Angel.




Ervaring van Angel met paragnost Meine   Ervaring van Angel met paragnost Meine   Ervaring van Angel geplaatst op 9 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Meine
  Ervaring met paragnost Meine
  Beste Meine bedankt voor je hulp en steun, bedankt.




Ervaring van Henn.. met paragnost Meine   Ervaring van Henn.. met paragnost Meine   Ervaring van Henn.. geplaatst op 5 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Meine
  Ervaring met paragnost Meine
  Dank je wel Meine, ik heb volste vertrouwen in u. Bedankt voor uw geruststelling, hoop dat t zo uitpakt, als dat u heeft voorspeld. Fijne avond en tot bellens R.




Ervaring van R met paragnost Meine   Ervaring van R met paragnost Meine   Ervaring van R geplaatst op 30 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Meine
  Ervaring met paragnost Meine
  lieve Meine je voorspelling is uitgekomen precies zoals je zei . topper ben je bel je gauw weer x.




Ervaring van ANONIEM met paragnost Meine   Ervaring van ANONIEM met paragnost Meine   Ervaring van ANONIEM geplaatst op 25 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Meine
  Ervaring met paragnost Meine
  Sorry Meine, ik moest plotseling ophangen, maar ik had gelukkig mijn vragen al gesteld aan je. Ik wacht het voor nu even af en bel je binnenkort weer om je een update te geven. Fijne avond, groetjes van een tevreden beller.




Ervaring van C. met paragnost Meine   Ervaring van C. met paragnost Meine   Ervaring van C. geplaatst op 24 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Meine
  Ervaring met paragnost Meine
  lieve Meine, ben zo blij hij heb zo als jij voor spelde met mij contact gezocht. Dank je voor je steun ben vaak onzeker en dat weet jij en dank dat je mij er door heen trek met mijn moeilijke pad. Je bent meer als vijf sterren waard. Je trouwe beller. Lola.




Ervaring van Loes met paragnost Meine   Ervaring van Loes met paragnost Meine   Ervaring van Loes geplaatst op 24 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Meine
  Ervaring met paragnost Meine
  Meine, dank je voor de afgelopen 2 jaar tijd dat je me al steunt. We houden hoop. Ik wil je nogmaals bedanken, ik heb zoveel aan jou ik weet niet wat ik zonder jou zou moeten. Er zijn al zoveel voorspellingen al uitgekomen, wow chapeau. Je bent een top vent. Mensen bel Meine hij zit heel juist met zijn gevoel en readingen. Liefs, Louise-Groningen.




Ervaring van Louise met paragnost Meine   Ervaring van Louise met paragnost Meine   Ervaring van Louise geplaatst op 20 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Meine
  Ervaring met paragnost Meine
  Meine is een topper en goed in ze waarnemingen. Hij geeft rust en stelt je ook gerust als je het even niet meer weet. Dank je wel voor alles x.




Ervaring van Engeltje met paragnost Meine   Ervaring van Engeltje met paragnost Meine   Ervaring van Engeltje geplaatst op 19 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Meine
  Ervaring met paragnost Meine
  Hartelijk bedankt Meine, je bent een echte Engel voor me, nogmaals superbedankt.

Bel je volgende week nog even op.

Fijne avond, R.




Ervaring van R met paragnost Meine   Ervaring van R met paragnost Meine   Ervaring van R geplaatst op 8 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Meine
  Ervaring met paragnost Meine
  Dank je wel Meine voor alles.

Hopenlijk zal de verandering snel plaats vinden, daar Vertrouw ik je compleet op. Je voorspelling van deze week, is uitgekomen chapeau.


Gr.

R.




Ervaring van R met paragnost Meine   Ervaring van R met paragnost Meine   Ervaring van R geplaatst op 3 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Meine
  Ervaring met paragnost Meine
  Hallo Meine, ik heb je gisteren laat gebeld en je hebt alweer gelijk. Die vrouw wil mn leven zuur maken en was niks aan de hand gezondheid was bluf. De lijn was uitgevallen toen je energie wilde herstellen maar heb wel goed geslapen. Dankuwel voor je super goede inzichten. Verbluffend.




Ervaring van Sonja met paragnost Meine   Ervaring van Sonja met paragnost Meine   Ervaring van Sonja geplaatst op 1 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Meine
  Ervaring met paragnost Meine
  Hartelijk dank Meine voor je geruststelling, had je een kleine weekje geleden ook gebeld en ook dat klopte. We zullen t komende week zien hoe het verder gaat stromen met M, je zei er gaat nog wel meer stromen haha. Bel je snel weer, fijne avond R.




Ervaring van R met paragnost Meine   Ervaring van R met paragnost Meine   Ervaring van R geplaatst op 26 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Meine
  Ervaring met paragnost Meine
  Lieve Meine, je bent de beste paragnost die er bestaat. Ook al zouden we eventjes geduld moeten houden, ik vertrouw je blindelings maar dat weet je:). Mensen oprecht, bel deze mooie lieve oprechte man. Alles komt uit wat hij ziet en voelt, heel mooi. Nogmaals heel veel dank voor het jaar dat we elkaar nu kennen, je bent een grote steun voor mij. Veel liefs, Ram.




Ervaring van Ram met paragnost Meine   Ervaring van Ram met paragnost Meine   Ervaring van Ram geplaatst op 24 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Meine
  Ervaring met paragnost Meine
  Meine is erg goed en heeft tot nu toe alles goed voorspelt. Heel knap werk.




Ervaring van K. met paragnost Meine   Ervaring van K. met paragnost Meine   Ervaring van K. geplaatst op 18 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Meine
  Ervaring met paragnost Meine
  lieve meine terwijl ik jou aan de telefoon had kreeg ik mijn bevestiging van minister van gezondheid zorg dat het is goed gekeurd. jij weet waar het over ging bedankt voor jou steun en nu jij mij behandeld heb gaat alles in de positieve tijd beter en loop alles weer.louise.




Ervaring van loes met paragnost Meine   Ervaring van loes met paragnost Meine   Ervaring van loes geplaatst op 2 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Meine
  Ervaring met paragnost Meine
  Dag Meine, je had gelijk nog dezelfde dag heeft hij geantwoord op mijn bericht waarvoor hij met bedankte. Groeten Benny.




Ervaring van Benny met paragnost Meine   Ervaring van Benny met paragnost Meine   Ervaring van Benny geplaatst op 30 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Meine
  Ervaring met paragnost Meine
  Lieve lieve Meine, ik blijf erin geloven en hopen. Je hebt tot nu toe altijd gelijk gehad. Ik geloof diep in jouw waarnemingen en overtuigingen. We houden moed. Veel liefs Ram.




Ervaring van Ram met paragnost Meine   Ervaring van Ram met paragnost Meine   Ervaring van Ram geplaatst op 28 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Meine
  Ervaring met paragnost Meine
  lieve meine je voorspellingen zijn tot nu toe uitgekomen er is weer concact met mn vriend zoals jij steeds zei, en je behandeling van mij heeft echt geholpen bedank hier voor .loes.




Ervaring van loes zanoni met paragnost Meine   Ervaring van loes zanoni met paragnost Meine   Ervaring van loes zanoni geplaatst op 26 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Meine
  Ervaring met paragnost Meine
  We wachten geduldig af, tot nu toe heeft Meine het altijd juist met zijn voorspellingen. Ik heb super veel vertrouwen in jou. Ik zal rustig blijven wat je me adviseert, ik hou je op de hoogte. Bel deze lieve man op en het komt uit alles wat hij ziet en voelt. Prachtig.




Ervaring van roos met paragnost Meine   Ervaring van roos met paragnost Meine   Ervaring van roos geplaatst op 15 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Meine
  Ervaring met paragnost Meine
  lieve meine. ik geef jou mij complimenten.
je zag het goed de ontmoeting is plaats gevonden op het tijdstip wat je tegen mij zei. en jij zag het allemaal en zo is het ook gegaan. op naar de volgende stap in mn leven en dat is open staan voor deze man. lieverd bedankt en ik had je al ingelicht en ga je zekers weer bellen grt loes.




Ervaring van loes met paragnost Meine   Ervaring van loes met paragnost Meine   Ervaring van loes geplaatst op 8 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Meine
  Ervaring met paragnost Meine
  Lieve Meine, hij is de allerbeste op de lijn ben ik van mening. Bellen zeker waard mensen. Hij zal je nooit voorliegen of iets, hij is recht voor z'n raap en super betrouwbaar. Heel veel dank nogmaals lieve Meine, je bent bijzonder goed, mijn complimenten. Dikke Knuffel R.




Ervaring van Roosje met paragnost Meine   Ervaring van Roosje met paragnost Meine   Ervaring van Roosje geplaatst op 2 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Meine
  Ervaring met paragnost Meine
  De voorspellingen zijn al vaak uitgekomen. Hij houd je niet onnodig aan de lijn en zegt het rustig en duidelijk. Kort en bondig. Een echte topper en meer als 5 sterren waard. Ik bel je wellicht snel weer.




Ervaring van Sonja met paragnost Meine   Ervaring van Sonja met paragnost Meine   Ervaring van Sonja geplaatst op 26 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Meine
  Ervaring met paragnost Meine
  Bedankt Meine, we bellen al jaren. Door uw energie en gesprek ben ik nu al veel vooruit en zal de evolutie blijven. Nu men ventje nog en dan ben ik helemaal klaar. Bedankt.




Ervaring van Annelies met paragnost Meine   Ervaring van Annelies met paragnost Meine   Ervaring van Annelies geplaatst op 11 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Meine
  Ervaring met paragnost Meine
  Lieve Meine. Soms als het tegen zit of moeilijk is ben ik blij dat ik even met je kan praten. Veel dingen zijn uitgekomen die je me verteld. Altijd duidelijk zonder veel te vragen. Je bent meer dan 5 sterren waard. Tot snel. Heel veel liefs T.




Ervaring van T met paragnost Meine   Ervaring van T met paragnost Meine   Ervaring van T geplaatst op 9 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Meine
  Ervaring met paragnost Meine
  Meine is de beste. Hij zal je nooit langer aan de lijn houden dan nodig is. Ik vertrouw hem blindelings. Hij zit altijd juist met zijn voorspellingen. Serieus alles komt altijd uit wat hij zegt of voelt. Je bent een top medium ik waardeer je eerlijkheid ontzettend. dus mensen, Meine is een echte aanrader. Love this Guy. Dank voor alles lieve lieve Meine liefs, Ing.




Ervaring van Ing met paragnost Meine   Ervaring van Ing met paragnost Meine   Ervaring van Ing geplaatst op 5 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Meine
  Ervaring met paragnost Meine
  Lieve Meine.
Dank je wel voor alles ik bel je snel weer.
Liefs T.




Ervaring van Thia met paragnost Meine   Ervaring van Thia met paragnost Meine   Ervaring van Thia geplaatst op 28 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Meine
  Ervaring met paragnost Meine
  Lieve Lieve Meine, je bent voor mij echt de beste. Ik wil je zoveel bedanken na onze gesprekken. Wow, in 1 woord je bent te gek. Je hebt altijd gelijk al zolang ik je bel je zit er nooit naast, ongelofelijk. Jeetje, mijn respect heb je zeker. Ik heb het erg zwaar dat weet je maar elke keer trek je me er weer uit. Ik kan iedereen Meine aanbevelen, hij is zo goed. en hij zal altijd eerlijk zijn. Proberen zeker waard. Liefs, Meisje Roos.




Ervaring van Roos met paragnost Meine   Ervaring van Roos met paragnost Meine   Ervaring van Roos geplaatst op 21 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Meine
  Ervaring met paragnost Meine
  Nogmaals (sorry): jouw compassie en liefdevolle benadering geven mij altijd het nodige gevoel van geborgenheid.
Ik vind het zo belangrijk voor mij en waardeer dit enorm.

Warme groetjes,
Iwona.




Ervaring van Iwona met paragnost Meine   Ervaring van Iwona met paragnost Meine   Ervaring van Iwona geplaatst op 24 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Meine
  Ervaring met paragnost Meine
  Lieve Meine,
Ik ben je zo dankbaar voor al jouw steun: jouw behandelingen in het bijzonder. Jouw compassie en

.




Ervaring van Iwona met paragnost Meine   Ervaring van Iwona met paragnost Meine   Ervaring van Iwona geplaatst op 24 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Meine
  Ervaring met paragnost Meine
  Beste Meneer Meine. Ik heb u gebeld om u uit te leggen dat ik wil kijken of ik het probleem zelf kan oplossen. Wat ik naar mijn gevoel wel kan. Maar dat sluit niet uit hoe geweldig u mij heeft geholpen en dat ik dat enorm waardeer. Ik heb al uw recensies gelezen en twijfel ook zeker niet aan uw service. Maar ik geloof in mijn zelf en ik weet wat ik kan. Dank voor uw tijd en moeite. En ik ben ook blij dat u andere mensen zeer zeker goed kan helpen. Zulke mensen als u hebben we hard nodig in dit leven. En ook dan voor uw advies en oprechtheid. M.v.g. San.b.




Ervaring van San b met paragnost Meine   Ervaring van San b met paragnost Meine   Ervaring van San b geplaatst op 22 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Meine
  Ervaring met paragnost Meine
  Dank u wel Meine voor de hulp van verleden zondag. Wat je vertelde klopte van R. En ook van mijn buurvrouw. Ik hoop dat je voorspelling uitkomt. Ik hou je op de hoogte. Xxx.




Ervaring van Els met paragnost Meine   Ervaring van Els met paragnost Meine   Ervaring van Els geplaatst op 10 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostrotterdam.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostrotterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostrotterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostrotterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden