Home Ervaringen Rotterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostrotterdam.nl


  Rotterdamse paragnosten hulplijn voor spiritueel advies.
Paswoord vergeten?
     
  Onze paragnosten uit Rotterdam geven paranormaal advies en antwoord op uw levensvragen. Rotterdamse paragnosten hulplijn voor spiritueel en paranormaal advies.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Caroline
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Rotterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Rotterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Rotterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostrotterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Rotterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Hele lieve vrouw die heel goed kan invoelen op personen. Ze is duidelijk en eerlijk. Fantastisch medium als ik dat mag zeggen.




Ervaring van Eden met paragnost Caroline   Ervaring van Eden met paragnost Caroline   Ervaring van Eden geplaatst op 3 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Lieve Caroline,

Wat ben ik blij jou gesproken te hebben vandaag. Je kon me direct vertellen wat er aan de hand is. Door de inzichten die je me hebt gegeven, kan ik nu ook meer voelen hoe ik me echt voel en is het inderdaad niet het juiste moment om veranderingen aan te brengen. Dat komt. Ik ga meer naar buiten en uit m’n hoofd en heb vertrouwen in wat er komen gaat…op het juiste moment. Je hoort me zeker weer.
Dank je wel, je hebt me enorm geholpen.

Liefs.




Ervaring van A met paragnost Caroline   Ervaring van A met paragnost Caroline   Ervaring van A geplaatst op 2 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Lieve Caroline,
Wat ben ik blij dat ik jou vandaag gesproken heb.
Je wist precies te benoemen hoe ik me op dit moment voel. Bizar, zo goed.
Gelukkig heb je me laten voelen wat ik echt voel door inzichten te geven.




Ervaring van A met paragnost Caroline   Ervaring van A met paragnost Caroline   Ervaring van A geplaatst op 2 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Krachtig, lief, behulpzaam en menslievend. Caroline is direct, snel, eerlijk en met het hart op de juiste plek. Top medium en grote aanrader. X.




Ervaring van Denise met paragnost Caroline   Ervaring van Denise met paragnost Caroline   Ervaring van Denise geplaatst op 25 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Bedankt Caroline, jij geeft een hele mooie duiding van de situatie, probeert niet je tijd vol te praten en doet ook geen loze beloften. Heel mooi en zuiver. Tot hoors!




Ervaring van sofie met paragnost Caroline   Ervaring van sofie met paragnost Caroline   Ervaring van sofie geplaatst op 22 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Ik ben zo blij dat ik Caroline even gesproken heb.
Alles wat ze me vertelde dacht ik , ja zo is het.
Dit gesprek heeft me gerustgesteld en een glimlach gebracht. X




Ervaring van F. met paragnost Caroline   Ervaring van F. met paragnost Caroline   Ervaring van F. geplaatst op 22 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Caroline je bent goed. en je hebt me enorm geholpen. Dank je wel voor je goede inzichten.




Ervaring van Shanna met paragnost Caroline   Ervaring van Shanna met paragnost Caroline   Ervaring van Shanna geplaatst op 13 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Caroline, dank voor je heldere inzichten. Zal zeker wat met je adviezen gaan doen . Veel liefst Marion.




Ervaring van Marion met paragnost Caroline   Ervaring van Marion met paragnost Caroline   Ervaring van Marion geplaatst op 11 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Lieve Caroline, dankjewel voor het fijne gesprek! Je zei het meteen goed! Ik ben zo benieuwd of het gaat uitkomen? Ik laat het u weten, Cora




Ervaring van Cora  met paragnost Caroline   Ervaring van Cora  met paragnost Caroline   Ervaring van Cora geplaatst op 9 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Lieve Caroline

Bedankt voor het mooie gesprek. Het heeft mij enorm opgelucht.
Ik kan je niet vaak genoeg bedanken

Erg bedankt.
Heel veel liefs van mij. A





Ervaring van Amber met paragnost Caroline   Ervaring van Amber met paragnost Caroline   Ervaring van Amber geplaatst op 9 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Caroline wist al snel de juiste energie op te pikken . Ik zal u zeker nog een keer bellen .




Ervaring van Dian met paragnost Caroline   Ervaring van Dian met paragnost Caroline   Ervaring van Dian geplaatst op 9 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Hallo heel veel duidelijkheid gekregen en een goeie babbel had ,dank u marieke




Ervaring van Radja met paragnost Caroline   Ervaring van Radja met paragnost Caroline   Ervaring van Radja geplaatst op 8 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Caroline is geweldig. Een lieve rustige stem. Zonder kaarten.
Alles wat ze zei klopte! Zij is zeer begaafd, ik vind haar de beste op de lijn.
Alice




Ervaring van Alice met paragnost Caroline   Ervaring van Alice met paragnost Caroline   Ervaring van Alice geplaatst op 8 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Bedankt voor je heldere inzichten Caroline. Prachtig consult, helemaal juist gezien.




Ervaring van Cecile met paragnost Caroline   Ervaring van Cecile met paragnost Caroline   Ervaring van Cecile geplaatst op 22 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Dankjewel lieve Caroline over het gesprek over mijn man die zich als een kind gedraagt . Ik ga zorgen dat ik in mijn kracht sta ! Liefs i




Ervaring van I met paragnost Caroline   Ervaring van I met paragnost Caroline   Ervaring van I geplaatst op 21 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Lieve Caroline,alles nog aan het verwerken,verschuivingen treden op enorm dank voor jou scherpe oog ,je bent een bijzondere aanwinst op de lijn warme decembergroeten van Bambi




Ervaring van Bambi met paragnost Caroline   Ervaring van Bambi met paragnost Caroline   Ervaring van Bambi geplaatst op 9 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Zij is een paragnost die ik zeker nog eens ga terug bellen, beantwoord vele vragen zonder dat ik het moet vragen.
Ik raad haar zeker aan anderen aan. Liefs J




Ervaring van Josephine met paragnost Caroline   Ervaring van Josephine met paragnost Caroline   Ervaring van Josephine geplaatst op 6 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Hallo lieve Caroline,
Hartelijk bedankt voor alle inzichten die je mij hebt gegeven, je slaat iedere keer weer de spijker op zijn kop.
Wat ik zo mooi aan je vind, is je oprechtheid, zuiverheid en de tijd die je neemt om te antwoorden.
Van daaruit komt alles helder en duidelijk over.

Warme groet






Ervaring van Fleur met paragnost Caroline   Ervaring van Fleur met paragnost Caroline   Ervaring van Fleur geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Lieve Caroline,
Jouw reading was spot on, je doorzag de situatie op liefdesvlak en gaf aan vertrouwen te houden. Ik voelde mij bij jou gehoord en volledig begrepen. Nogmaals dank voor jouw mooie reading. Zodra er veranderingen zijn laat ik jou dit uiteraard weten.

Heel veel liefs,




Ervaring van Anoniem met paragnost Caroline   Ervaring van Anoniem met paragnost Caroline   Ervaring van Anoniem geplaatst op 4 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Caroline is in één woord geweldig!!




Ervaring van Anoniem met paragnost Caroline   Ervaring van Anoniem met paragnost Caroline   Ervaring van Anoniem geplaatst op 1 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Dank je wel, je hebt veel juist informatie gegeven over het verleden van A. en van ons. Ben benieuwd naar de toekomst.
Dank je wel dat je mij weer in mijn kracht zet. Xx




Ervaring van Schorpioen met paragnost Caroline   Ervaring van Schorpioen met paragnost Caroline   Ervaring van Schorpioen geplaatst op 1 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Live Caroliene ,ik heb net met u gesproken u bent top vrouw en i lief k vond heel mooie gesprek bedankt.




Ervaring van Gina met paragnost Caroline   Ervaring van Gina met paragnost Caroline   Ervaring van Gina geplaatst op 30 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Wat een lief en integer medium is caroline. Zij kon mij zoveel vertellen met alleen een naam ik ben helemaal compleet in shock maar op een goede manier. Ik ga haar absoluut vaker bellen.
Dankjewel lieve caroline




Ervaring van Anoniem  met paragnost Caroline   Ervaring van Anoniem  met paragnost Caroline   Ervaring van Anoniem geplaatst op 29 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Caroline is een hele lieve vrouw en geeft goed helderheid van de situatie! Topvrouw!
Dank u wel!






Ervaring van S met paragnost Caroline   Ervaring van S met paragnost Caroline   Ervaring van S geplaatst op 29 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Heel lief en fijn gesprek met haar gehad. echt n aanwinst. ze wist mij veel te vertellen wat klopte. ik bel haar vast nog eens terug .




Ervaring van J met paragnost Caroline   Ervaring van J met paragnost Caroline   Ervaring van J geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Lieve Caroline,
Wat een fijn en motiverend gesprek had ik net met u. Zonder dat ik veel zei wist u de situatie te plaatsen.
Ik hoop echt dat t uitkomt. Laat t zeker weten ook via deze weg. Hartelijk dank.




Ervaring van A met paragnost Caroline   Ervaring van A met paragnost Caroline   Ervaring van A geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Heel erg bedankt voor het mooie en duidelijke gesprek ! Ik ga u zeker nog eens bellen . U bent een schat van een vrouw . Liefs i




Ervaring van I met paragnost Caroline   Ervaring van I met paragnost Caroline   Ervaring van I geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Zonder veel te zeggen werd de situatie en de persoon volledig correct beschreven. Meelevend, lief en vriendelijk en heel duidelijk.
Bedankt dat u alles nog bevestigen en mijn gevoel kon omschrijven.
Ik vertrouw erop dat u gelijk heeft.
Ik blijf zeker rechtop staan!!

Lieve groet,




Ervaring van Leuke naam en mooie vraagstelling  met paragnost Caroline   Ervaring van Leuke naam en mooie vraagstelling  met paragnost Caroline   Ervaring van Leuke naam en mooie vraagstelling geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Caroline werkt snel en is een wijze vrouw.
Zij kan zich goed inleven en denkt met je mee. Voelt ook heel vertrouwd. Een aanrader.




Ervaring van Jannie met paragnost Caroline   Ervaring van Jannie met paragnost Caroline   Ervaring van Jannie geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Wat een bijzondere ziel…. Zonder weinig woorden wist ze waar ik over sprak…. Een aanwinst op deze lijn, in liefde Marieke




Ervaring van Marieke met paragnost Caroline   Ervaring van Marieke met paragnost Caroline   Ervaring van Marieke geplaatst op 27 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Hoi iedereen ,mijn adem stond eventjes stil hoe MAGNIFIQUE iemand kan zijn .
Een GAVE dat zeer uitzonderlijk is .
Twijfel geen seconde Caroline is het zo waard .




Ervaring van Ercan met paragnost Caroline   Ervaring van Ercan met paragnost Caroline   Ervaring van Ercan geplaatst op 27 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Inzicht en advies van het hoogste niveau. Ik heb er nauwelijks woorden voor.




Ervaring van Lies met paragnost Caroline   Ervaring van Lies met paragnost Caroline   Ervaring van Lies geplaatst op 26 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Verbluffend goed! Het is ongelofelijk wat Caroline je weet te vertellen. Ik was er even stil van. Ze is echt heel goed, draait er niet omheen, is duidelijk en vriendelijk. Ik raad iedereen aan haar te bellen.




Ervaring van Leuke naam met paragnost Caroline   Ervaring van Leuke naam met paragnost Caroline   Ervaring van Leuke naam geplaatst op 26 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Hoi, Ik heb je net gesproken en gelukkig gaf je mij een positief bericht betreffende mijn relatie. Ik hoop met heel mijn hart dat je het bij het juiste eind hebt en dat mijn man en ik weer tot elkaar gaan komen in een vernieuwde liefdesrelatie en dat hij geen relatie gaat krijgen met zijn affaire want dat wil ik natuurlijk niet!!




Ervaring van P met paragnost Caroline   Ervaring van P met paragnost Caroline   Ervaring van P geplaatst op 19 maart 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostrotterdam.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostrotterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostrotterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostrotterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden