Home Ervaringen Rotterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostrotterdam.nl


  Rotterdamse paragnosten hulplijn voor spiritueel advies.
Paswoord vergeten?
     
  Onze paragnosten uit Rotterdam geven paranormaal advies en antwoord op uw levensvragen. Rotterdamse paragnosten hulplijn voor spiritueel en paranormaal advies.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Louisa
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Rotterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Rotterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Rotterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostrotterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Rotterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Louisa gaf specifieke antwoorden .

hele goede helderziende, je hebt gelijk gekregen.




Ervaring van Jasmijn met paragnost Louisa   Ervaring van Jasmijn met paragnost Louisa   Ervaring van Jasmijn geplaatst op 30 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Louisa.
Bedankt toch weer hoor !!
Het is of je me toch persoonlijk kent.
En ja ik moet ook bevestigen dat wat je ziet ook daad werkelijk gebeurd
Maar ik en geduld.




Ervaring van Rita met paragnost Louisa   Ervaring van Rita met paragnost Louisa   Ervaring van Rita geplaatst op 29 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Vandmiddag voor de 3 keer louisa gesproken. Ze neemt echt de tijd voor je en is eerlijk..zegt het zoals het is. Haar voorspellingen komen ook echt uit. Dankjewel voor het leuke gesprek louisa, we houden contact. Warme groetjes uit Rotterdam




Ervaring van D met paragnost Louisa   Ervaring van D met paragnost Louisa   Ervaring van D geplaatst op 28 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Louisa jij bent de beste!! Altijd zit je er bonk op. Ik bel je snel.




Ervaring van Moon met paragnost Louisa   Ervaring van Moon met paragnost Louisa   Ervaring van Moon geplaatst op 26 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Wat ben jij een eerlijke geweldige vrouw, wat heb ik toch fijne gesprekken met jou! Elke keer komt het uit, keer op keer. Ik blijf je ook steeds bellen, omdat je bizar goed bent en heel eerlijk!.




Ervaring van je weet wel wie met paragnost Louisa   Ervaring van je weet wel wie met paragnost Louisa   Ervaring van je weet wel wie geplaatst op 24 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Bedankt Louisa, heel duidelijk. Heel behulpzaam. En heel herkenbare woorden zonder dat ik iets moest zeggen. Heel veel dank x Clair




Ervaring van Clair met paragnost Louisa   Ervaring van Clair met paragnost Louisa   Ervaring van Clair geplaatst op 23 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Lieve Louisa, alles is gegaan zoals jij had voorspeld, jij bent een wonder. Bedankt en tot bels. X.




Ervaring van Francis met paragnost Louisa   Ervaring van Francis met paragnost Louisa   Ervaring van Francis geplaatst op 20 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Louisa is the best!! Een echte aanrader, ik ga snel weer bellen.




Ervaring van Nirva met paragnost Louisa   Ervaring van Nirva met paragnost Louisa   Ervaring van Nirva geplaatst op 19 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  En heel fijn positief gesprek.
Geeft goede richtlijnen.
Waar je meer verder kun .
Voorspelling komen uit super goed.
Groetjes anne




Ervaring van Anne met paragnost Louisa   Ervaring van Anne met paragnost Louisa   Ervaring van Anne geplaatst op 13 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Vele goede inzichten gekregen, je bent een toppertje op deze lijn. Een aanrader van de vele paragnosten




Ervaring van Janette met paragnost Louisa   Ervaring van Janette met paragnost Louisa   Ervaring van Janette geplaatst op 12 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Louisa, Ik zag zoveel problemen in mijn relatie dat ik niet meer wist wat ik moest doen. Maar dankzij uw hulp heb ik de kracht gevonden om eraan te werken. Ik zal u zeker nog een keer bellen voor advies en laat u weten of mijn relatie sterker is geworden dan ooit tevoren. Groeten A.




Ervaring van Al met paragnost Louisa   Ervaring van Al met paragnost Louisa   Ervaring van Al geplaatst op 5 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Hoi louisa
Ja ,ik moet zeggen als ik het echt moet weten bel ik naar jou !
Jij ziet hoe het gaat gebeuren ,je voorspelde dat mijn man de scheiding ging aanvragen en ja 1 maand later is het zover
Bedankt voor de tijd en luisterend oor iedere keer




Ervaring van Rita met paragnost Louisa   Ervaring van Rita met paragnost Louisa   Ervaring van Rita geplaatst op 2 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Lieverd,
Super bedankt voor alle informatie en toekomst voorspellingen.
Alles komt echt uit!
Tot in detail.
Knap wat jij ziet op je ogen.
Xxx




Ervaring van A met paragnost Louisa   Ervaring van A met paragnost Louisa   Ervaring van A geplaatst op 1 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Nou, zoals beloofd! Hij heeft zojuist een foto geplaatst op Instagram vanuit de luchthaven (Bali), zoals jij had aangegeven. X




Ervaring van J met paragnost Louisa   Ervaring van J met paragnost Louisa   Ervaring van J geplaatst op 29 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Dank je wel lieve Louisa dat je er altijd voor me bent. Dankbaar ben ik voor je hulp. Ben benieuwd of ik t geleende terug krijg.




Ervaring van Amina met paragnost Louisa   Ervaring van Amina met paragnost Louisa   Ervaring van Amina geplaatst op 28 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Louisa, ik wil je danken over jouw reading. ik voel me nu ook veel beter.




Ervaring van Hannie met paragnost Louisa   Ervaring van Hannie met paragnost Louisa   Ervaring van Hannie geplaatst op 28 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Ik louisa zojuist gesproken. Is de tweede keer dat ik haar spreek. De eerste keer waren haar voorspellingen uitgekomen. Ze is duidelijk en eerlijk in wat ze ziet, voelt en hoort. Fijne vrouw om mee te praten. Ze kon me heel goed aanvoelen en omschrijven wat voor type persoon ik ben. Ook kon ze vertellen waar ik nu bezig ben op andere gebieden in me leven




Ervaring van Di met paragnost Louisa   Ervaring van Di met paragnost Louisa   Ervaring van Di geplaatst op 27 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Lieve Louisa,

Ik heb je advies gevolgd en T een liefdevol bericht gestuurd. Ik heb ook antwoord gekregen. Hij is zoals jij voorspelde zaterdag weer in Nederland. Ik ben jou super dankbaar. dat jij mij weer telkens in mín kracht zet en ik geloof dat alles tussen ons mooi zal verlopen zoals jij zegt. Ik hou je op de hoogte.

Groetjes vanuit Rotterdam.




Ervaring van J met paragnost Louisa   Ervaring van J met paragnost Louisa   Ervaring van J geplaatst op 26 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Louisa is een superlieve praatvaardige dame, luistert goed en geeft dan daarop een analytisch antwoord, dat zij ook onveranderd het zelfde zeg, de verschillende gesprekken die ik steeds met haar voerde. Daarom ben ik ook zeker van haar voorspellingen. groetjes, Miryam.




Ervaring van Miryam met paragnost Louisa   Ervaring van Miryam met paragnost Louisa   Ervaring van Miryam geplaatst op 26 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Louisa dank voor je eerlijk mediumschap, jij bent al heel lang een raadgever voor mij, die het steeds weer juist heeft. Jij bent meer dan 5 sterren waard echt waar. Tot gauw,
groetjes, F.




Ervaring van Fay met paragnost Louisa   Ervaring van Fay met paragnost Louisa   Ervaring van Fay geplaatst op 21 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Beste Louisa, je bent top; zonder enige uitleg weet jij te geven over hoe een situatie in elkaar zit.
Bedankt om je uitleg over een GB. Ik laat het je weten hoe het verloopt. thx.




Ervaring van Barbara met paragnost Louisa   Ervaring van Barbara met paragnost Louisa   Ervaring van Barbara geplaatst op 21 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Louisa
Voor mijn en gebied te beschermen ga ik mijn intuitie volgen !
En dan zien we wel
Bedankt voor het advies
Rita




Ervaring van Rita met paragnost Louisa   Ervaring van Rita met paragnost Louisa   Ervaring van Rita geplaatst op 18 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Lieve Louise, ik waardeer je readingen enorm. Lekker temperamentvol met haar zuivere hart op de goede plaats. Xx




Ervaring van Jo met paragnost Louisa   Ervaring van Jo met paragnost Louisa   Ervaring van Jo geplaatst op 10 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Hoi Louisa

Bedankt voor het luisterend oor iedere keer. En ik ben blij dat ik naar jou geluisterd heb.
Hopelijk blijft dit nu ook zo.
Grt Rita.




Ervaring van Rita met paragnost Louisa   Ervaring van Rita met paragnost Louisa   Ervaring van Rita geplaatst op 10 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Louisa is een TOP medium. ze heeft een heel groot bereik, is zuiver, oprecht duidelijk en weet echt contact te maken met andere en situaties. Dit kom je maar zelden tegen.





Ervaring van Lis met paragnost Louisa   Ervaring van Lis met paragnost Louisa   Ervaring van Lis geplaatst op 7 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Een heel warm consult gehad waarin ze mij echt geholpen heeft. Louisa zegt hoe het is, ze is duidelijk en eerlijk.

liefs.




Ervaring van Margret met paragnost Louisa   Ervaring van Margret met paragnost Louisa   Ervaring van Margret geplaatst op 6 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Ze ziet dingen die ze niet kan weten op voorhand. Ze komen uit, Echt een topper en lief en grappig. Een meerwaarde op deze lijn en vijf sterren waard.




Ervaring van vanuit BelgiŽ met paragnost Louisa   Ervaring van vanuit BelgiŽ met paragnost Louisa   Ervaring van vanuit BelgiŽ geplaatst op 5 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Louisa

Heb gedaan hetgeen je gezegd hebt en het uitgelegd dus hij vroeg komt koffie drinken.
Bedankt voor je gouden raad
Rita.




Ervaring van Rita met paragnost Louisa   Ervaring van Rita met paragnost Louisa   Ervaring van Rita geplaatst op 4 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Wat een topper.




Ervaring van michelle  met paragnost Louisa   Ervaring van michelle  met paragnost Louisa   Ervaring van michelle geplaatst op 2 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Hoi louisa

Wel ik ga je raad is opvolgen en genieten van de vrije tijd we dan samen hebben
Bedankt Rita.




Ervaring van Rita met paragnost Louisa   Ervaring van Rita met paragnost Louisa   Ervaring van Rita geplaatst op 2 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Lieverd
Ik moest op examen
Jij zei luister naar je zoon.
Hij weet de modules en leert jou.
Heb ik gedaan.
Alles lukte,
Ik ben geslaagd
Super blij
Magisch..met een 7
Vertrouwen dat ik ook meer kan dan ik dacht
Knuffel xxxxxxx




Ervaring van Angel met paragnost Louisa   Ervaring van Angel met paragnost Louisa   Ervaring van Angel geplaatst op 30 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Dank voor jouw input. Het klopte als een bus. De neef heeft mij gebeld. Hij gaat wat opruimen en schoonmaken in het huis van zijn oom. Ook is hij in noodgevallen beschikbaar. Het is hem nu allemaal wat teveel. Ik had een heel fijn gesprek met hem. Liefs.




Ervaring van E met paragnost Louisa   Ervaring van E met paragnost Louisa   Ervaring van E geplaatst op 30 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Dank je wel voor je raad. Deed echt deugd. Ik laat je weten hoe het vordert. Lieve knuffel Louisa. Ik vond het een geweldig consult. Top.
Ik bel jou zeker nog terug.
Groetjes A.




Ervaring van A met paragnost Louisa   Ervaring van A met paragnost Louisa   Ervaring van A geplaatst op 29 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Ongelofelijk hoe scherp jij dingen weet te voorspellen. Van verhuizen tot werk.
Ook wist jij te voorspellen dat een verhuizing niet door zou gaan, dat vond ik zo knap. Dat zei je al een lange tijd.

Ik bel je graag weer gauw op.




Ervaring van ondernemer met paragnost Louisa   Ervaring van ondernemer met paragnost Louisa   Ervaring van ondernemer geplaatst op 27 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Bedankt Louisa dat je naar mij wou luisteren. Je wist de situatie zo duidelijk te verwoorden. Je kon precies de vinger op de wonde leggen. Je lijkt me een hele lieve warme vrouw met het hart op de juiste plaats en ik vertrouw 100 procent op uw raadgeving en uw analyse.




Ervaring van Anne met paragnost Louisa   Ervaring van Anne met paragnost Louisa   Ervaring van Anne geplaatst op 25 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostrotterdam.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostrotterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostrotterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostrotterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden